fbpx
728 x 90

Вирощування яблуні і груші – рекомендації найкращих експертів-практиків!

Вирощування яблуні і груші – рекомендації найкращих експертів-практиків!

Компанія FruitExpert запрошує взяти участь в семінарі-практикумі за участі незалежного голландського консультанта з вирощування яблуні та груші із понад як 40-річним досвідом Пітера ван Аркеля.

1-го лютого на заході окрема увага буде приділена вибору сорту/клону під посадку нових насаджень чи реплантації старих. Який клон Гали чи Ред Делішеса обрати – цікавить ледь не кожного садівника. Також Пітер ван Аркель розповість про ситуацію на європейському ринку яблука та про те чи є дорога українському яблуку на ринок Європи та про вимоги до якості продукції в ЄС, в тому числі окремих мереж супермаркетів.

Ніна Дмитраш, експерт з садівництва та сертифікації розповість про особливості сертифікації продукції, а Олександр Мельник порозмірковує, чому ж українці не їдять яблук.

Макаренко Владислав, представник ФГ «Макосад», сертифікованого по системі GLOBALG.A.P., на власному досвіді розповість як найшвидше та ефективніше адаптуватись виробникам до змін у кризових умовах.

Теоретична частина конференції проходитиме в ресторані “Юлліс”, який знаходиться в с. Колінківці Хотинського району Чернівецької області.

2-го лютого Пітер ван Аркель продемонструє різні способи обрізки, в тому числі методику обрізки Пітера Мати, ручне доопрацювання після механічної обрізки на різних сортах на базі ФГ «Макосад».

Вартість участі у семінарі складає 2700 грн. За умови реєстрації до 15 січня знижка складатиме 10%.

Із питань реєстрації:
Моб.: +380668391968
e-mail: sakhonchyk.anna@gmail.com

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів