fbpx
728 x 90

Іспанія: понад 1,8 млн. кг огірків вилучено з ринку

Іспанія: понад 1,8 млн. кг огірків вилучено з ринку

З них 800 тис. кг було вилучено лише у другій половині грудня

За повідомленням представника Міністерства сільського господарства Іспанії, з метою недопущення обвалу цін, за 2018 рік завдяки європейським операційним фондам, з ринку було вилучено 1800 тонн огірків

Генеральний директор виробничих та аграрних ринків іспанського Міністерства сільського господарства Есперанса Орельяна (Esperanza Orellana) повідомила, що 1,8 млн. кг огірків було вилучено з ринку з січня минулого року, і що здійснено це було в упорядкованій і оплачуваній формі завдяки операційним фондам, якими керує Організація виробників фруктів і овочів (Fruit and Vegetable Producer Organizations FVPO)

Представник міністерства зазначила, що Організація виробників фруктів і овочів (Fruit and Vegetable Producer Organizations FVPO) вдалося вилучити з ринку близько 800 тисяч кілограмів лише у другій половині грудня, коли «ситуація в секторі була дуже поганою». Вона стверджує, що ціни на огірки були прийнятними протягом 2018 року, але впали до дійсно поганого рівня протягом останніх трьох тижнів грудня та першого тижня січня.

Це вилучення, якими керувало ФВПО (FVPO), без урахування тих, що здійснюються «виробниками самостійно і не вдаючись до операційних фондів».

Обвал цін, на її думку, відбувся за рахунок «ряду обставин, в основному кліматичних», які призвели до надлишкового виробництва і високої урожайності.

Для того, щоб запобігти такому падінню цін в майбутньому, вона вважає за необхідне, щоб виробники огірка приєдналися до ФВПО, яка керує європейськими фондами.

У будь-якому випадку, аргументувала вона, вилучення завжди має бути «останнім засобом», а національні та європейські правила дозволяють мати інструменти для кращого планування маркетингу та виробництва врожаю.

Дждерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів