fbpx
728 x 90

Інновації в центрі уваги Fruit Logistica

Інновації в центрі уваги Fruit Logistica

Інновації в центрі уваги Fruit Logistica

Найвищу нагороду для сектору свіжих продуктів Fruit Logistica Innovation Award (FILA) буде презентовано 8 лютого 2019 року в Берліні. Більше 77000 відвідувачів з більш ніж 130 країн матимуть можливість проголосувати за інновацію року протягом двох перших днів заходу.

«FLIA вважається найважливішою галузевою нагородою», – запевнила старший продукт-менеджер Fruit Logistica Мадлен Місеріус (Madlen Miserius). «Супроводжувана гучним медіа-висвітленням вона дає визнання новим продуктам, послугам або технічним рішенням, які призначені для просування світової промисловості свіжих продуктів вперед, від виробництва до місця продажу».

Десять кандидатів, відібраних групою експертів з більш ніж 70 пропонованих, представлені в переході між павільйонами 20 і 21. Саме тут буде оголошено переможців 8 лютого 2019 року о 14:30, відзначаючи 14-й раз FLIA.

Номінантами є:

Avocado Pitter 300-AVC, CTI Food Tech (Італія): запатентована машина для видалення насіння авокадо. Вона направляє і транспортує до 300 авокадо за хвилину в спеціальний резервуар, де плоди розташовуються вертикально і розрізаються на дві половини. Штифт потім видаляє насіння.

Oriental Red® – Red Kiwifruit, Jingold (Італія): червоне ківі Донг-Гонг з Китаю з унікальними органолептичними характеристиками і відмінною лежкістю. Показник від 20 до 21 за Бріксом у поєднанні з тропічним екзотичним післясмаком роблять їх дуже популярними.

Fred – the pear, VariCom (Switzerland): червонобокий сорт груші в преміум-сегменті, що характеризується одномірністю плодів, хрусткою текстурою і консистенцією, а також приємним балансом цукрів і кислот. Він не тече і має оптимально збалансований хрумкіт і соковитість.

DCM Viscotec Blue, De Ceuster Meststoffen (Бельгія): висококонцентроване, водорозчинне, без запаху і зручне у дозуванні добриво (м’який гель) для застосування в органічному сільському господарстві та садівництві. Високий вміст азоту, калій і амінокислоти стимулюють кореневу систему, а також поглинання поживних речовин і загальний ріст рослин.

Modula, Roter Italia (Італія): електронна сівалка з гнучкими проколюючими елементами для розміщення оптимальної кількості насіння в ґрунті на оптимальних відстанях. Активація або деактивація відбувається безпосередньо на дисплеї.

Top-sealable compostable, recyclable strawberry punnet, CKF (Канада): целюлозний лоток для суниці (350-400 грамів), що закривається зверху, придатний для компостування і повторної переробки. Завдяки герметичній плівці упаковка містить лише найменшу можливу кількість пластику. Це забезпечує високий рівень захисту, гарну видимість продукту і триваліший термін зберігання.

PerfoTecO2Control, PerfoTec (Нідерланди): система захисного газу CO2, придатна для всіх пакувальних машин, з запатентованою газопровідною трубкою. Регульована газова суміш CO2, кисню та азоту адаптована до індивідуальних вимог дихання відповідних фруктів і овочів.

Redlander, Bejo (Нідерланди): червоний гібрид цибулі майже повністю стійкий до несправжньої борошнистої роси. Свіжий і соковитий, з гарною якістю шкірки і світлим забарвленням середини, насіння доступне як органічне, так і звичайне в упаковках різного розміру. Вважається, що володіє особливо гарною врожайністю і лежкістю.

Softripe Ripening Technology, Frigotec (Німеччина): повністю автоматична технологія дозрівання для бананів та інших тропічних фруктів, в якій вони дозрівають однорідно і природно відповідно до їх біології. Можна досягнути різного ступеня стиглості та поліпшення якості плодів.

Slide Valeriana Eco, Hortech (Італія): електроприводний комбайн для збирання салату корн (рапунцель, валеріанелла) зі спеціальною конвеєрною системою для оптимізації транспортування. Великий радіус повороту 75 градусів гарантує найвищу якість різання. Асинхронні двигуни і силові батареї забезпечують екологічність у роботі.

Джерело: www.fruitnet.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів