fbpx
728 x 90

4-6 грудня Fresh Business Expo 2018 року вітала своїх учасників та відвідувачів в МВЦ!!!

4-6 грудня Fresh Business Expo 2018 року вітала своїх учасників та відвідувачів в МВЦ!!!

У вівторок 4 грудня Fresh Business Expo всьоме розпочала роботу

Організатори плідно працювали над вдосконаленням виставки, додаючи нові сектори, збираючи професійну аудиторію та створюючи актуальні семінарські програми.

Офіційне відкриття відбулося o 10:30. Присутні: Каролін Спаанс – Радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Карло Ферарі – директор Агентства зовнішньої торгівлі  Італії в Україні, Олександр Хорев – Керівник проекту «АПК-Інформ: овочі і фрукти», Ірина Слободянюк – президент «Компанії «Місто Мрії», Куно Якобс – директор Nova Exhibitions B.V.

За три дні роботи виставки її відвідало 3286 особи. 100 компаній з 11 країн світу (Німеччина, Нідерланди, Швеція, Італія, Польща, Туреччина, Словаччина, Бельгія, Чеська Республіка та Україна) представили свою продукцію та послуги на виставці.

Звертаємо увагу, що у 2018 році в рамках виставки Fresh Business Expo були  проведені безкоштовні семінари, присвячені тепличним технологіям. Програма була орієнтована на малі та середні господарства. Спікери з багаторічним досвідом, серед яких Олександр Кияновський, Олена Болтовська, Олександр Субін, Антон Булигін та Валерій Грищук розказували про:

– будівництво теплиць;
– виробництво посадкового матеріалу;
– особливості органічних добрив;
– методи боротьби зі шкідниками та ін.

Створення такої тематичної семінарської програми пов’язано із додаванням тепличного сектору. Організатори вбачають значний попит на дану діяльність. 94 зацікавлені слухачі відвідали семінари з метою ознайомлення iз новими технологіями, вдосконалення знань, пошуку партнерів та клієнтів тощо.

Традиційно, в рамках виставки, було проведено щорічну конференцію «Овочі та фрукти України-2018. Вектор на експорт», «Восьмий міжнародний торговий форум. Рітейл-центр», організаторами яких є Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». У рамках даної конференції, у співорганізаторстві з Українською плодоовочевою Асоціацією, було також проведено  Експортний торговий форум, у якому брали участь близько 10 компаній-імпортерів з Азії, Близького Сходу та ЄС.

Нагадуємо, що Fresh Business Expo провідна міжнародна подія B2B формату всієї галузі плодоовочівництва в Україні. Виставка присвячена технологіям вирощування, обробки, зберігання, переробки та маркетингу такої продукції як овочі, фрукти та ягоди.

Щороку виставка підтверджує, що є чудовим додатковим маркетинговим інструментом для компаній, що займаються встановленням та зміцненням такого необхідного бізнесу в Україні та країнах СНД. Fresh Business Expo привертає до себе все більше уваги виробників, трейдерів, імпортерів, експортерів, переробників, а також постачальників обладнання.

Організатори Fresh Business Expo хотіли б подякувати всім учасникам та відвідувачам за успіх Fresh Business Expo 2018! «Ми з нетерпінням чекаємо на Вас у наступному році».

Долучайтеся до Fresh Business Expo 2019 з 3 по 5 грудня! Ви отримаєте багато вигідних знайомств та особливих можливостей! Будемо раді допомогти вам ставати кращими!

Детальніша інформація на: www.freshbusiness-expo.com

Короткий відеоогляд виставки Fresh Business Expo включно із Greenhouse Technologies та конференції «Овочі та фрукти України-2018. Вектор на експорт» можна подивитися за посиланням: www.facebook.com

Фотоогляд 1-го дня виставки можна переглянути за посиланням: www.facebook.com

Фотоогляд 2-го дня виставки можна переглянути за посиланням: www.facebook.com

Фотоогляд 3-го дня виставки можна переглянути за посиланням: www.facebook.com

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів