fbpx
728 x 90

Швидке зростання сектору продуктів харчування «на ходу»

Швидке зростання сектору продуктів харчування «на ходу»

Нові цифри IGD (The Institute of Grocery Distribution and IGD Services) прогнозують, що виробництво та купівля продуктів харчування «на ходу» перевищуватимуть загальні обсяги бакалійної продукції та досягнуть продажів загальною вартістю у 22,8 млрд фунтів стерлінгів у найближчі п’ять років у Великій Британії.

До 2023 року сектор харчування «на ходу» Великої Британії становитиме 22,8 млрд фунтів стерлінгів, що вдвічі перевищить загальний ринок роздрібної торгівлі.

Нові цифри з IGD передбачають швидке збільшення цього каналу, який нині вартує близько 17,8 млрд фунтів стерлінгів. Очікується, що найшвидший приріст очікується для фахівців, які працюють за кордоном, з прогнозом поглиблення зв’язків між різними сегментами, оскільки компанії прагнуть розширити свою основну діяльність на нові галузі.

Останні приклади цього розширення охоплюють EAT17 та Co-op, що підвищують їхню пропозицію для задоволення потреб інших покупців.

Також ймовірно, буде більше співпраці між партнерами з подібними цінностями та взаємовигідними пропозиціями, про що свідчать зв’язки між Crussh та Sainsbury’s, M&S та Wasabi. Очікується, що більші магазини роздрібної торгівлі з’єднуються з партнерами, які виробляють продовольство та напої, щоб максимально збільшити свій простір.

Очікується також, що здоров’я та благополуччя — це сильні тенденції у сегменті продуктів харчування, які мають забезпечити можливості для сектору свіжої продукції.

«Ринок продуктів харчування залишається сильною можливістю росту, яка продовжує надавати прекрасне джерело натхнення та інновацій», — говорить Гейвін Роувелл (Gavin Rothwell), глава «Продукти харчування «на ходу» в IGD». «Ми прогнозуємо стійке зростання в кожному з п’яти сегментів, але це стане важче для операторів, роздрібних торговців і постачальників в умовах все більш конкурентного середовища».

«Але, хоча зростання буде повільним, ми очікуємо, що воно залишатиметься сильним, оскільки все більша частина споживачів купує і споживає продукти харчування «на ходу» і все більше операторів орієнтовані на різні типи місць та місій на цьому ринку».

Джерело: www.fruitnet.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів