fbpx
728 x 90

Fresh Business Expo – єдиний в Україні захід В2В формату для операторів плодоовочевого ринку!

Fresh Business Expo – єдиний в Україні захід В2В формату для операторів плодоовочевого ринку!

Вже через 3 місяці, а саме 4-6 грудня, в Міжнародному виставковому центрі у Києві, розпочнеться міжнародна спеціалізована виставка Fresh Business Expo, що присвячена технологіям вирощування, обробки, зберігання, переробки та маркетингу овочевої, фруктової та ягідної продукції

Fresh Business Expo – це єдиний в Україні захід В2В формату, що виключно орієнтований на повний цикл виробництва свіжих овочів, фруктів та ягід. Щороку виставка підтверджує, що є чудовим додатковим маркетинговим інструментом для компаній, що займаються встановленням та зміцненням необхідного бізнесу в Україні та країнах СНД. Fresh Business Expo привертає до себе все більше уваги виробників, трейдерів, імпортерів, експортерів, переробників, а також постачальників обладнання. В 2017 році даний захід відвідали 3744 зацікавлені особи. 115 компаній з 10 країн світу взяли участь у виставці. В 2018 році організатори очікують на зростання кількості учасників та відвідувачів, оскільки ринок росте та розвиваєтья. Наразі до виставки вже долучилися компанії з Бельгії, Італії, Нідерландів, Німеччини, Пакистану, Польщі, України та Швеції.

Цього року на Fresh Business Expo буде представлена галузь тепличних технологій. Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева зазначає, що розвиток тепличного виробництва в Україні може стати одним із цікавих нішевих напрямків бізнесу для українського аграрного виробника.

Тепличні технології в Україні набувають значної актуальності. З часом ця галузь стане ще більш прибутковою, оскільки є сприятливі умови для розвитку. Скористайтеся нагодою заявити про своє господарство на Fresh Business Expo 2018! Запрошуємо до участі тепличні підприємства! Fresh Business Expo приносить багато вигідних знайомств та особливих можливостей!

Фотогалерею з минулорічного заходу можна переглянути тут: фотогалерея Fresh Business Expo 2017

Детальніша інформація на: www.freshbusiness-expo.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів