fbpx
728 x 90

Снекові овочі: ключова тема цьогорічної виставки Asia Fruit Logistica

Снекові овочі: ключова тема цьогорічної виставки Asia Fruit Logistica

Компанія Rijk Zwaan слідує трендам швидкого харчування економічно розвиненого Азійського регіону

Коктейльні томати у різноманітних кольорах, одноразові огірки-корнішони та помідори сорту Silky Pink® у комплекті з ідеями упаковки — це лише деякі з нововведень, які Rijk Zwaan цьогоріч представляє на Asia Fruit Logistica в Гонконгу з 5-7 вересня 2018 року. Голландська компанія з виробництва насіння овочів бере участь у цій події в дванадцятий раз. Цьогоріч основна увага приділяється овочам для снеків, тому що це тенденція, яка полягає в тому, щоб залишатися як у роздрібній торгівлі, так і бути присутньому в громадському харчуванні, що особливо актуально для регіонів, які стрімко економічно розвиваються. Споживачі в Азії, як і в решті країн світу, все частіше вибирають овочі, які вони можуть їсти «на ходу», а закусочні помідори — явні улюбленці.

Пакувальна концепція для здорових снеків

Rijk Zwaan цьогоріч показуватиме широкий асортимент смачних закусочних овочів у широкому виборі розмірів та кольорів: червоні, помаранчеві, жовті або грушоподібні снекові помідори, світло-зелені або двоколірні міні-огірки та міні-солодкий перець різного кольору. Один міні-огірок має довжину лише 5 сантиметрів. Пропозиція для закусок з овочів також охоплює надійні, але привабливі концепції упаковки, які ідеально підходять для інтернет-магазинів в Азії.

Томат Silky Pink®, гідропоніка і дині

На Asia Fruit Logistica овочева насіннєва компанія також представляє свої найновіші доповнення до свого діапазону Silky Pink®. Цей солодкий рожевий помідор, який надзвичайно популярний в Азії, доступний не тільки як коктейльна версія, але тепер, також як і чері-томат та «біф». Іншими новими доповненнями до асортименту Rijk Zwaan є солодкий перець Sweet Palermo, визнаний за свій приємний солодкий смак, а тепер він доступний ще й у різних кольорах. Крім того, Rijk Zwaan представлятиме низку нововведень у свій салатний діапазон, зокрема нові сорти, придатні для гідропоніки та рослинних фабрик. Відвідувачі стенду Rijk Zwaan зможуть брати і смакувати багато продуктів, такі як солодку диню Golden Emerald з коротким виробничим циклом та великою резистентністю до захворювань.

Спаринг-партнер

Під час заходу овочева селекційна компанія з нетерпінням чекатиме зустрічей з партнерами із азіатськими продуктових мереж, щоб обговорити з ними шляхи подальшого розвитку категорії свіжих продуктів, як це нині здійснюється через Rijk Zwaan Retail Center у Берліні. Компанія поділяє висновки з своїх тестів смаку та досліджень звичок споживачів з виробниками, переробниками овочів і роздрібними торговцями та відіграє активну роль у управлінні категоріями, позиціонуванням, просуванням та дизайном упаковки.

Клієнтів, партнерів та представників преси запрошують відвідати Rijk Zwaan у залі №5, стенд T12 на Asia Fruit Logistica.

Для більшої інформації звертайтеся: Rijk Zwaan / info@rijkzwaan.com  /  www.rijkzwaan.com

Джерело: freshplaza
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів