fbpx
728 x 90

П’ять нових інноваційних томатів від Gautier Seeds

П’ять нових інноваційних томатів від Gautier Seeds

Представники томатного сектору зустрілися на Дні Відкритих Дверей у штаб-квартирі Готьє в Ейрагасі (Eyragues)

Учасники заходу, що відбувся 26 червня, мали можливість продегустувати та оцінити селекційні новинки компанії Готьє. Їх увазі було представлено найновіші гібриди з високим потенціалом урожайності та стійкістю до основних хвороб. Також загалу було анонсовано нову томатну онлайн платформу та результати дослідження споживчих вподобань.

У другій половині дня розпочалася презентація та дегустація нових інноваційних томатів для сезону 2018/2019 років. П’ять сортів заслуговують, щоб на них звернули особливу увагу:

У сегменті серцеподібних томатів Готьє Сідз представила Corizia (DCC108), що має стійкість до вірусу бронзовості томата (Tomato spotted wilt virus) TSWV(0). Цей новий томат має збалансований смак та інтенсивний аромат, що нагадує Cauralina, стандарт смаку Готье.

Cordelis (DCC551) — це енергійна рослина для подовженого обороту та високотехнологічної культури вирощування, що має високий потенціал урожайності та стійка до борошнистої роси.

Нині випробовується DJ549, який розширює тріо барвистих ребристих томатів Margold, Marnero and Marbonne, привносячи новий колір слонової кістки і злегка пікантний смак. Цей сорт добре підходить для культури захищеного ґрунту як з підігрівом, так і без.

У сегменті китицевих томатів Готьє пропонує G544 з високим потенціалом врожайності, стійкістю до борошнистої роси і кладоспоріозу та G541 — витончено смачний з добре збалансованим поєднанням цукру та кислоти. Вони особливо підходять для високотехнологічної культури.

Захід продовжився презентацією Соні Да Сілви (Sonia Da Silva) з компанії KANTAR World Panel — міжнародної організації з управління та аналізу даних, яка представила огляд тенденцій закупівель та споживчих моделей щодо томатів у Франції за останні роки.

У дослідженні було виявлено тенденції споживачів, які полягають у тому щоб споживати менше, але кращої якості, і підкреслено їх очікування щодо інформації та комунікації з плодоовочевим сектором.

Потому Кораліна Хубін (Coraline Hubin), співробітник сектору зв’язку Готьє Сідз, оголосила про запуск нового веб-сайту: nosamourslestomates.com, цифрової ініціативи, яка цілком присвячена томатам і орієнтована на широку громадськість; ідеально відповідає поточним проблемам споживачів, надаючи їм корисну та практичну інформацію про томати.

Для детальної інформації: Gautier Seeds www.gautiersemences.com

Джерело: freshplaza.com

 

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів