fbpx
728 x 90

Нове покоління динь з хрусткою м’якоттю

На Глобальній події, присвяченій дині та кавуну, анонсовано масштабну рекламну кампанію Piel de Sapo

Понад 300 учасників з різних країн і континентів зібралися, щоб ознайомитися з концепціями та інноваціями, які Рійк Цваан представляє під гаслом «Досконалість та інновації у постачанні». Восьмий Глобальний день поля, присвячений дині, відбувся на початку липня в Картахені (Cartagena) на фермі Ла-Альджорра (La Aljorra). Одним з великих сюрпризів була презентація масштабної рекламної кампанії для просування іспанських динь сортотипу Piel de Sapo у північній Європі.

Нове покоління динь

Найбільше виділялося нове покоління гібридів сортотипу Пєль де Сапо (Piel de Sapo) з жовтою шкірочкою не тільки завдяки їх підвищеній агрономічній безпеці, але і через швидке збільшення вмісту цукру за 4-5 днів до дати збирання, що, зазвичай, призводить до неймовірного аромату. Це нове покоління Piel de Sapo представляють  Galactus RZ, Flechaverde RZ і віднедавна — 34-106 RZ.

Нові тенденції в щільності м’якоті

Дієго Маестре (Diego Maestre), фахівець з дині та кавуну, зазначив, що Рійк Цваан розвиває свої дослідження щодо сортів дині з хрусткою м’якоттю. «Ми вважаємо, що важливо здивувати споживачів чимось іншим. Ми близькі до того, щоб постачати комерційні сорти з хрусткою м’якоттю та високим вмістом цукру з акцентом на їх продаж у Європі, — пояснює фахівець. — Це буде в центрі нашої уваги протягом наступних п’яти  років».

Широкомасштабна рекламна кампанія Piel de Sapo у Північній Європі

Завершуючи подію, Рійк Цваан представила першу комунікаційну кампанію, спрямовану на просування іспанських динь Пєль де Сапо у північній Європі під гаслом «Поділіться посмішкою».

«Ми хочемо збільшити споживання Пєль де Сапо в північній Європі. Це буде кампанія без брендів, орієнтована на великі європейській мережі, щоб дати їм можливість дізнатися більше про цей продукт і краще комунікувати в точках продажу. Загалом, 5000 динь Пєль де Сапо буде надано різним супермаркетам та інтернет-магазинам у Нідерландах, і ми також будемо намагатися співпрацювати з Proexport, а це допоможе нам у Німеччині та Великій Британії», —  говорить Дієго Маестре (Diego Maestre).

«Ми вже зробили перший крок, підвищивши якість дині Пєль де Сапо для експорту. Тепер сектор має багато інвестувати в комунікацію, щоб протягом приблизно п’яти років північноєвропейські споживачі ознайомилися з цим типом дині, який виділяється над рештою завдяки своєму аромату», — сказав він.

Для детальної інформації: e.exposito@rijkzwaan.es ; www.rijkzwaan.es

Джерело: www.freshplaza.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів