fbpx
728 x 90

Flower Expo Ukraine 2018

Результати провідної виставки квіткового бізнесу, садівництва, ландшафтного дизайну та флористики в Україні

Flower Expo Ukraine щорічно проходить у Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) у Києві. Цього року захід відбувся 17-19 квітня.

Виставка була організована під патронатом Союзу українських квіткарів. Щороку ця подія об’єднує фахівців із галузі садівництва з усієї України та країн СНД.

Під час Flower Expo Ukraine у 2018 році 8 970 відвідувачів вирішили піти на виставку для пошуку нового продукту, нових контактів, отримання ринкової інформації або відвідування однієї з численних квіткових демонстрацій. Варто зазначити, що цього року на виставку за знаннями та досвідом приходили групи студентів зі спеціалізованих навчальних закладів із вивчення ландшафтного дизайну та флористики.

Близько 95 компаній з 9 країн світу обрали Flower Expo Ukraine як платформу для запуску або зміцнення свого бізнесу в Україні. До таких країн належать Нідерланди, Франція, Німеччина, Польща, Кенія та інші. Загалом кількість учасників у 2018 році зросла на 40%, що свідчить про розвиток квіткового бізнесу та поліпшення ситуації на ринку.

Щороку учасники вражають надзвичайно гарним оформленням своїх стендів. Одним із найпривабливіших місць для фотографування відвідувачів став стенд компанії «Асканія-Флора» у формі сердець, на оформлення якого було використано 20 тисяч троянд. Також цікаві композиції були представлені на стенді «Картинна галерея» компанії «Камелія». Компанія «Фантазія» вперше брала участь у Flower Expo Ukraine, але з першого разу «Фантазія» вразила усіх: прекрасний стенд, оформлений у техніці вертикального озеленення, що навіював тропічний настрій! Компанія «Украфлора» також відзначилася оригінальним та затишним стендом.

Крім того, цьогорічна програма виставки була традиційно насичена новинками та цікавими заходами. У 2018 році до виставки долучилася компанія Flower Circus. «Квіткові чарівники» з  Flower Circus подорожують світом, щоб надихати та розважати флористів під час тематичних виставок та демонстрацій, показуючи найновіші флористичні тенденції та техніки.

Також цього разу щорічну програму «Букет-портрет» соціального проекту «Квіти – енергія життя» було присвячено вірним друзям людини: собакам, оскільки як квіти, так і домашні тварини є складовою гармонійного, психологічно та фізично здорового життя людини.

Як і кожного року компанія FlowerFame була організатором квіткових демонстрацій на головній сцені, яка працювала  протягом усіх трьох днів виставки. Відомі голландські та українські флористи ділилися своєю майстерністю та знаннями сучасних тенденцій. Ці квіткові демонстрації стали основним приваблюючим місцем виставки і зацікавили флористів та інших фахівців галузі з усіх куточків України, а також аматорів та усіх тих, хто любить квіти.

Щоб дізнатися більше про виставку, будь ласка, відвідайте www.flowerexpo-ukraine.com

Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів