fbpx
728 x 90

Flower Expo Ukraine 2018 — вирости свій бізнес!

Організатори «Flower Expo Ukraine 2018» відмічають суттєве зростання інтересу до українського ринку квітів!

Кількість учасників 12-ї  щорічної виставки «Flower Expo Ukraine 2018», що відбудеться 17-19 квітня 2018 року в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) у Києві, буде суттєво більшою. Оскільки, нарешті, вступила в дію Угода про вільну торгівлю між Україною та ЄС, організатори відзначають зростаючий інтерес до українського квіткового ринку.

Flower Expo Ukraine — єдина провідна виставка квіткового бізнесу, садівництва, ландшафтного дизайну та флористики в Україні. Велика кількість українських та закордонних компаній щорічно бере участь у Flower Expo Ukraine. У 2017 році було 95 компаній, а кількість відвідувачів становила 7234 особи.

Нині інвестиційний клімат в Україні стає все більш сприятливим завдяки державним реформам. Світовий банк прогнозує економічне зростання в 2018 році на рівні 3,5%, а на 2019 рік передбачають зростання на 4,0%. Саме тепер — найкращий час показати свою присутність на українському ринку, щоб у подальшому отримати вигоду від майбутнього підйому економіки.

Загалом виставка прийматиме понад 100 фірм з 9 різних країн, включаючи Колумбію, Францію, Німеччину, Ізраїль, Кенію, Нідерланди, Польщу, Україну та США. Вперше на виставці буде представлено польський павільйон. Серед польських компаній є великий інтерес до українського ринку, що зрозуміло, враховуючи, що Польща та Україна є сусідніми країнами і завжди мали міцні торгівельні зв’язки. Також матимемо рекордно високу кількість (34) голландських компаній.

Виставка з самого початку (2006 р.) була організована під патронатом Квіткової Ради України, і організатори радіють, що вони будуть і надалі робити це в майбутньому.

Виставка посіла дуже хорошу позицію  як одне з провідних торгових шоу для всього садового і квіткового сектора в Східній Європі. Багато провідних національних та міжнародних компаній беруть участь у Flower Expo Ukraine щороку, а експоненти з усієї України та інших країн СНД ніколи не пропускають це квіткове шоу.

Джерело: flowerexpo-ukraine.com
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів