fbpx
728 x 90

Сеть супермаркетов «Барвінок»

Сеть супермаркетов «Барвінок»
У 2001 році БАРВІНОК відкрив свій перший магазин, що означало заснування знакового українського бренду роздрібної торгівлі.

Мережа супермаркетів «Барвінок» прагне бути найкращими. ЇЇ мета – надати покупцям найвищий рівень обслуговування в поєднанні з найвищою якістю товарів. Мережа пропонує свіжі товари світового класу та обслуговування, що перевищує очікування покупців.

У БАРВІНКУ ми прагнемо знайти нові способи економії коштів без впливу на якість товарів, пропонуєчи Вам товари найвищої якості за розумними цінами.
У БАРВІНКУ працює надійна, працелюбна та професійна команда працівників, яка дотримується принципу «можливо все», а покупці – це основа діяльності.
З початку своєї діяльності, БАРВІНОК розширював свою присутність та став регіональною мережею із 52 магазинів, в яких працюють більше 1450 працівників. Мережа міцно закріпилась у Львові, налічуючи 14 магазинів в межах міста, а також 13 магазинів у Тернополі. Окрім цього, є 21 магазин у Львівській області, 3 магазини у Івано-Франківській області та один магазин у Хмельницькій області.
БАРВІНОК приділяє особливу увагу найвищим стандартам обслуговування клієнтів. У Західній Україні мережа визнана як компанія, яка розуміє та реагує на потреби покупців.

Адрес: Україна, м. Львів, вул. Довженка, 5 
Сайт: www.barvinok.ua
Profihort
ADMINISTRATOR
PROFILE

Радимо також прочитати

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Останні новини

Найбільш коментарів